BuzzadorBLOG

29 april 2010

Mer musik åt folket!

Jag tänker inte kommentera min frånvaro från bloggen.
Så nu vet ni det. ;)

Idag har jag haft en kalastrevlig dag på alla sätt och vis. Först var det vårstädning av trädgården ute på landet, hemma hos farmor och Bästaste B. Efter att ha sopat alla gångar fria från grus och stenar hystade jag iväg åtta stora skottkärror med gamla växtdelar som behövde komma bort. Meningen var först att vi skulle elda upp dessa pinnar och döda blommor, men det blåste alldeles för mycket för att vi skulle våga oss på det. Dagen på landet avslutades med hemgjorda köttbullar, potatis och lingonmos. Trevligt värre.

När vi väl kom hem igen ringde mysiga fröken M och frågade om jag möjligen kunde tänka mig en tripp in till stora staden för lite shopping. Detta tackades naturligtvis inte nej till utan det bar iväg till Skövde med stormsteg. :) Väl på plats handlade jag lite ny hårfärg. Jag tycker att min nuvarande färg var lite väl mörk, så jag blandar i lite illrött för att se om jag kan få en finare nyans. Sen bjöd M på lite mat och efter det fick vi bråttom till kören.

Kören var, som vanligt trevlig. Det är så skönt att känna att man har människor omkring sig som faktiskt uppskattar mig för den jag är och att jag dessutom får sjunga gör inte saken sämre. Enda smolken i glädjebägaren är att jag jobbar imorgon och inte kan fira valborg ute i Torps församlingshem och att jag missar min solosång. Men vad gör väl det om hundra år?! :p

Det har varit en trevlig och händelserik dag och jag känner att jag behöver såna här dagar för att orka med vardagen. Nu sitter jag här, med nyfärgat hår ett lyckligt leende på läpparna och med lite större ork att orka med jobbet som tar för mycket energi från mig. Imorgon är en ny dag, mina vänner. Då kommer jag baske mig slå världen med häpnad!

Ta hand om er...

Inga kommentarer: